برخی از میوه ها درست مشابه یکی از اعضای بدن هستند و همه مواد مورد نیاز آن عضو را تامین می کنند به عنوان مثال گردو بسیار شبیه مغز بوده وموجب بهبود و تقویت فعالیت های مغزی می شود یا اووکادو مانند جنین انسان از شکوفه زدن تا میوه شدن 9 ماه طول می کشد.
گوجه فرنگی شبیه قلب
گوجه فرنگی مانند قلب دارای چهار اتاق وبه رنگ قرمز است، تحقیقات نشان داده است که گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد همچنین به دلیل اینکه این یک منبع بزرگ از ویتامین C است درسلامت قلب نقش بسیار مهمی را ایفا می کند.با انگور ریه شما سرطانی نمی شود
انگور شبیه آلوئول ها یا کیسه های هوایی ریه است این کیسه های هوایی اجازه می دهدکه اکسیژن از ریه ها  عبور کرده و وارد خون شود. رژیم غذایی سرشار از انگور تازه، در کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه و آمفیزم(بیماری مزمن ریوی) تاثیر بسزایی دارد همچنین دانه انگور حاوی ماده شیمیایی به نام پروآنتوسیانیدین است، که شدت آسم های آلرژیک را کاهش می دهد یکی از عللی که جان نوزادان نارس را به خطر می اندازد همین آلوئول ها هستند که از هفته 23 بارداری به بعد تشکیل می شوند.با نگاه کردن به گردو مغزتان را از نزدیک ببینید 
یک گردو مانند یک مغز کوچک به نظر می رسد. حتی چین و چروک مغز نیز در آن قابل مشاهده است این ماده غذایی منبع خوبی از امگا 3، آنتی اکسیدان، اسید فولیک (ویتامین B9) و ویتامین E است که  در حذف فیتاتها و فعال شدن آنزیم ها برای جذب بهینه مواد مغذی و جلوگیری از زوال عقل نقش دارد همچنین با توجه به مطالعه دکتر جیمز جوزف از دانشگاه تافتس در بوستون گردو در استخراج و شکستن پلاک پروتئین ایجادی در مغز که مرتبط با بیماری آلزایمر است نیز تاثیر گذار است.

کلیه لوبیایی تان را سلامت کنید 
لوبیا دقیقا شبیه کلیه انسان است و در بهبود و کمک به حفظ عملکرد کلیه نقش مهمی ایفا می کند از این رو نام لاتین کلیه از لوبیا گرفته شده است، این ماده غذایی حاوی انواع مواد معدنی و ویتامین بوده که برای سلامت کلیه و بدن مفید است. اگر کلیه های شما بیمار هستند باید مصرف لوبیا را در رژیم غذایی خود افزایش دهید.

 کرفس کپی برابر اصل استخوان
کرفس و ریواس بسیار شبیه به ساختار استخوان بدن انسان هستند این سبزیجات در استحکام استخوان تاثیر مهمی دارد، کرفس شامل سیلیکون بوده که موجب تقویت و افزایش قدرت استخوان ها می شود اما جالب است بدانید یک واقعیت شگفت آور بین کرفس و استخوان وجود دارد که هر دو آنها حاوی 23 درصد سدیم هستند. اگر شما به اندازه کافی سدیم در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنید استخوان های شما به زودی ضعیف و ساختار اسکلتی بدنتان با مشکل مواجه می شود.

   دوشنبه 25 مرداد 13952 نظر »


عطر نارنج و آرامش اعصاب
نارنج میوه ای از دسته مرکبات است. میوه آن آبدار و ترش است. از گل آن عرق بهار نارنج تهیه می شود و در شمال وجنوب ایران کاشت و برداشت می شود. آب میوه آن در مصارف غذایی مثل سرکه و آب لیمو استفاده شده و بسیار موثر است. میوه، برگ و پوست میوه نارنج همگی مفید هستند. دم کرده برگ نارنج اثر مهلل دارد و تشنج را از بین می‌برد.

بهار نارنج یا گل نارنج ضد تشنج است و سکسه را درمان می‌کند. آب مقطر بهار نارنج اعصاب را تقویت کرده و بی خوابی را درمان می‌کند. ویتامین‌های Bو C دارد و خواص آب لیمو را دارد. آب نارنج ویتامین‌های B و خواص آب لیمو را دارد. از پوست آن مربا تهیه می‌شود که ضد کرم و انگل است و نارحتی‌های معده را از بین می‌برد.

دم کرده گل درخت نارنج یا همان بهار نارنج برای قولنج‌های عصبی مفید است. دم کرده پوست نارنج تب را درمان می‌کند. برای آرام کردن قلب و جلوگیری از تپش قلب دوایی موثر است و میگرن را هم درمان می‌کند. استشمام عطر برگ درخت نارنج برای آرامش اعصاب و برطرف کردن اندوه موثر است و انسان را شاد و مفرح می‌کند.

مربای پوست نارنج معده را تقویت کرده و ضد خونریزی‌های داخلی است. عرق آن برای رفع غم و افسردگی موثر است و نیروی جنسی را تحریک می‌کند. برای ضعف اعصاب موثر است. کسانی که دارای طحال بزرگ هستند، عرق بهار نارنج برایشان مفید است. برای درمان سنگ‌های کلیوی و مثانه هم موثر است.

عطر نارنج و آرامش اعصاب
نارنج میوه ای از دسته مرکبات است. میوه آن آبدار و ترش است. از گل آن عرق بهار نارنج تهیه می شود و در شمال وجنوب ایران کاشت و برداشت می شود. آب میوه آن در مصارف غذایی مثل سرکه و آب لیمو استفاده شده و بسیار موثر است. میوه، برگ و پوست میوه نارنج همگی مفید هستند. دم کرده برگ نارنج اثر مهلل دارد و تشنج را از بین می‌برد.

بهار نارنج یا گل نارنج ضد تشنج است و سکسه را درمان می‌کند. آب مقطر بهار نارنج اعصاب را تقویت کرده و بی خوابی را درمان می‌کند. ویتامین‌های Bو C دارد و خواص آب لیمو را دارد. آب نارنج ویتامین‌های B و خواص آب لیمو را دارد. از پوست آن مربا تهیه می‌شود که ضد کرم و انگل است و نارحتی‌های معده را از بین می‌برد.

دم کرده گل درخت نارنج یا همان بهار نارنج برای قولنج‌های عصبی مفید است. دم کرده پوست نارنج تب را درمان می‌کند. برای آرام کردن قلب و جلوگیری از تپش قلب دوایی موثر است و میگرن را هم درمان می‌کند. استشمام عطر برگ درخت نارنج برای آرامش اعصاب و برطرف کردن اندوه موثر است و انسان را شاد و مفرح می‌کند.

مربای پوست نارنج معده را تقویت کرده و ضد خونریزی‌های داخلی است. عرق آن برای رفع غم و افسردگی موثر است و نیروی جنسی را تحریک می‌کند. برای ضعف اعصاب موثر است. کسانی که دارای طحال بزرگ هستند، عرق بهار نارنج برایشان مفید است. برای درمان سنگ‌های کلیوی و مثانه هم موثر است.

   سه شنبه 15 مهر 1393نظر دهید »

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.


فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.

این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیك و اسید سیتریك است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.


برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است كه به خوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده‌ای - روده‌ای است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

 

   سه شنبه 16 اردیبهشت 1393نظر دهید »

فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است. متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد.


فصل بهار با نوبرانه‌های گوجه ‌سبز همراه است، گرچه قیمت آن گران است اما متخصصان تغذیه بر این عقیده‌اند كه گوجه سبز افزون بر طعم خوشمزه، ارزش غذایی هم دارد. گوجه‌سبز به صورت تازه و پخته درخورش‌ها مصرف می‌شود.

این میوه غنی از ویتامین C، اسید‌مالیك و اسید سیتریك است، اما توجه داشته باشید مصرف زیاده از حد گوجه سبز باعث نفخ معده می‌شود.


برخی گیاه شناسان معتقدند مصرف گوجه‌سبز برای بهبود طعم دهان مفید است. از خواص دیگر این میوه، خاصیت مسهلی آن است كه به خوبی شناخته شده است. همچنین اثرات منحصر به فرد آن شامل كاهش فشارخون ‌و چربی خون، حذف رسوبات از خون و تنظیم عملكرد معده‌ای - روده‌ای است.

گوجه سبز باعث تعادل اسید و باز در جریان خون می‌شود، از این رو می‌تواند در درمان حالت اسیدی خون مفید باشد. این میوه اثرات قابل‌توجهی در جلوگیری از بیماری‌هایی مانند چربی خون بالا، پیری سلول وسرطان دارد. اسید بنزوئیك، تركیبی است كه خاصیت ضد میكروبی دارد. این ماده به طور طبیعی در گوجه سبز وجود دارد.

همچنین، بعضی از تحقیقات بیانگر خاصیت ضدقارچی و ضدباكتریایی این میوه هستند. مطالعات نشان می‌دهد كه این میوه می‌تواند در درمان تومورها موثر باشد. همچنین به‌دلیل وجود اسید اسكوربیك (ویتامین ث‌)، برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می‌شود.

 

   سه شنبه 16 اردیبهشت 1393نظر دهید »

 

بشقاب غذای سالم

- متعادل کردن کالری‌ها:
□ از غذایتان لذت ببرید، ولی کمتر بخورید.
□ از غذاهای بزرگ و حجیم پرهیز کنید.

- غذاهایی که باید بیشتر بخورید:
□ نصف بشقابتان را به میوه‌جات و سبزیجات اختصاص دهید.
□ حداقل نصف غلات (غذاهای نشاسته‌ای) مصرفیتان را از غلات کامل (سبوس‌دار) انتخاب کنید.
□ لبنیات بدون چربی یا کم‌چرب (یک درصد) مصرف کنید.

- غذاهایی که باید کمتر بخورید:
□ مقدار سدیم موجود در غذاها از جمله سوپها، نانها و غذاهای منجمد را مقایسه کنید و غذاهایی که سدیم (نمک) کمتری دارند را انتخاب کنید.
□ به جای نوشیدنی‌های حاوی قند از آب استفاده کنید.


موضوعات: خواص ميوه ها
   پنجشنبه 21 فروردین 1393نظر دهید »

1 3